Uw partner in het verzetten van bergen

Flexibele dienstverlening

Omdat we flexibiliteit hoog in ons vaandel dragen, kunnen we makkelijk anticiperen op de wensen van de klant. Dagelijks stelt ons bekwaam personeel alles in het werk om uw project tot een goed einde te brengen.

Jarenlange en brede ervaring

Sinds 1982 is Franco en zoon actief als familiebedrijf in landbouw- en grondwerken. Door de expansie van de haven van Zeebrugge werd vaak beroep gedaan op onze diensten. Hierdoor is grondverzet onze grootste specialiteit.

Opgeleide en bekwame medewerkers

Omdat we steeds de nieuwste technieken en normen willen integreren, is het vanzelfsprekend dat we ons personeel blijven ontwikkelen. Daarom zorgen we steevast voor een grondige opleiding en begeleiding van onze medewerkers.

Grondwerken tot in de perfectie dankzij de nieuwste technologie├źn.

Omdat we ons machinepark alsmaar moderniseren, kunnen we ook uitpakken met uiterst nauwkeurige en betrouwbare werken. Grondwerken vormen in alle opzichten de basis van alle werken. Hoe nauwkeuriger deze is uitgevoerd, hoe beter de werken die daarop volgen.

Dankzij de laatste technologische ontwikkelingen, kunnen we bijvoorbeeld databestanden draadloos overbrengen naar de machinist in de kraan. Met GPS en boordcomputer, kan de machinist dan de werken volledig naar wens volbrengen. Hierdoor vermijden we tijdverlies en fouten en worden de grondwerken tot in de perfectie uitgevoerd, in een kortere tijd.

Ons ruime aanbod in grondwerken

WhatsApp Image 2019-04-07 at 16.30.00(2)
bouwrijp maken
WhatsApp Image 2019-04-07 at 16.30.06
WhatsApp Image 2019-04-07 at 16.30.06(1)
WhatsApp Image 2019-04-07 at 16.32.28(2)

Riolering aanleggen

Bouwrijp maken van terrein

Aanleggen van parking

Wegenbouw

Graafwerken & grondverzet

Alles wat betreft waterafvoer, van graafwerken tot aansluitingen op het rioleringsnet, voeren wij op regelmatige basis uit. Franco & zoon is jarenlange partner voor openbare instellingen en bedrijven.
Om een betrouwbaar fundament te verzekeren, is het essentieel om een terrein bouwrijp te maken. In samenspraak met de architect, wordt uw bouwgrond volledig klaargemaakt voor de werkelijke bouw. Grondverzet en -afvoer nemen wij volledig voor onze rekening.
Franco & zoon heeft jarenlange ervaring in het aanleggen opritten en parkings voor zowel openbare als private instellingen. We voorzien alles van de grondwerken tot de inrichting. Op die manier zijn we zeker van een hoogwaardig resultaat zonder problemen achteraf.
We beschikken over alle middelen om wegenbouw volledig voor onze rekening te nemen. De laatste jaren hebben we al vaker werk geleverd voor openbare instellingen.
Voor zowat al onze diensten komt er heel wat graafwerk en grondverzet bij kijken. Door onze moderne installaties, kunnen we deze heel snel en nauwkeurig uitvoeren. Daarom kunnen we bijna alle grondwerken op vraag uitvoeren voor onze klanten.
  • Riolering aanleggen
  • Bouwrijp maken van terrein
  • Aanleggen van parking
  • Wegenbouw
  • Graafwerken & grondverzet

Grondwerken: realisaties