Specialist in landbouwwerken sinds 1982

Oorspronkelijk startte Gerard Franco in 1982, samen met zijn zoon Eric een bedrijf, gespecialiseerd in het rooien van suikerbieten. Het startschot van de firma Franco was gegeven. Ook al werden de diensten later uitgebreid in de vorm van grondwerken, de loonwerken zijn altijd een belangrijk onderdeel gebleven.

Omdat we blijven investeren in ons machinepark, zijn we in staat betrouwbare en nauwkeurige loonwerken aan te bieden. Suiker- en voederbieten zaaien en rooien blijft een van onze specialiteiten. Daarnaast bezitten we ook het materiaal en de kennis om stro en hooi te persen, land cultiveren en zaaiklaar maken en grond en weiland klepelmaaien, frezen en diepwoelen.

Ons aanbod in loonwerken

Zaaien van suiker- en voederbieten

Omdat we steeds streven naar een maximaal rendement voor de klant, maken we gebruik van de modernste technieken en machines. Met behulp van GPS-instructies kan onze bestuurder zeer nauwgezet te werk gaan en wordt elk stuk grond benut.

Rooien van suiker- en voederbieten

Voor het rooien van zowel voeder- als suikerbieten, zijn we in bezit van de modernste bietenrooiers en speciaal daarvoor gemaakte bietenkarren. Dankzij onze 9-rijenrooier, gebeurt rooien zeer snel en efficiƫnt. Het rooien zelf gebeurt in samenspraak met de klant.

Persen van hooi en stro

Hooi of stro persen moet in sommige gevallen snel gebeuren. Daarom beschikken we over meerdere balenpersen waarmee we zeer snel een gans perceel mee kunnen persen. Al onze persen zijn voorzien van een ingebouwde vochtmeter om de kwaliteit van de balen te waarborgen.

Wenst u meer informatie over wat we voor uw kunnen doen?

Landbouwwerken: realisaties